Coaching

Heb je een doel maar weet je niet hoe dit te bereiken. Ben je er klaar voor om de stappen te zetten naar voelbaar innerlijk geluk? Ben je zover om afscheid te nemen van de altijd aanwezige eenzaamheid? Loopt de emmer over?

Ik kan je helpen om de nodige stappen te zetten. Misschien denk je dat het traject lang duurt en zie je dat niet zitten. Ik kan je vertellen dat je bij elk stapje een deel kunt verwerken / integreren. Waardoor je de weg vrijmaakt om steeds meer ruimte in die spreekwoordelijke emmer te creëren.

Wat zou je doen als je weet dat je nog maar een paar jaar te leven hebt? En waarom doe je dat niet? 
Uit eigen ervaring kan ik je verzekeren dat met de juiste wilskracht, doorzettingsvermogen en vertrouwen je jezelf vrij kunt maken van je beperkende gevoelens en overtuigingen. Hiervoor zetten we positieve gevoelens in de plaats en dat geeft je de ultieme vrijheid. Daar krijg je levenslust van!
Lees hier meer over mijn verhaal.

Let's go on this journey

Wat cliënten zeggen over mij...

"Ik vind dat de sessies op een vrije en ongedwongen manier plaatsvinden, daardoor is het makkelijker om je open te stellen en je problemen/struggles te vertellen. Je voelt je gehoord en begrepen.

Het heeft mij meer zelfkennis en tools gegeven om om te gaan met de problemen die ik ervaar(de)".

B.E.

"Al binnen enkele BMR sessies had ik het gevoel dat het resultaat binnen handbereik was. Wat ik als zeer prettig ervaar is dat Kirsten het traject zelf ook heeft doorlopen en zij dus praat uit eigen ervaring.

Ik heb zoveel inzichten in bepaalde gebieden in mijn leven gekregen, dat was me alleen nooit gelukt".

S.H.

"Geen standaard vragen geen vooroordelen maar openheid en warmte om zo te komen tot de kern. Ik heb handvaten en praktische tips gekregen om sommige nare gevoelens te kunnen herleiden hierdoor dit ook te kunnen begrijpen en uiteindelijk om te draaien naar positieve gevoelens".
C. van de L.
"Ik heb de consulten als heel erg fijn ervaren. Met Kirsten is het vertrouwd, fijn en in zachte en respectvolle energie. Ze heeft door haar ruime ervaring de vaardigheid dat ze je inzichten weet te geven en daar voegt ze de technieken aan toe. Saampjes maak je je alles eigen en dat voelt ook veilig.

Het resultaat dat het mij heeft opgeleverd is dat ik weer een aantal laagjes heb af kunnen pellen van dieper liggende lang lopende issues in mijn leven. Ik kan wanneer ik iets heb waar ik tegen aan loop dan nu ook zelf die technieken toepassen".
Sorena van Loopik

BMR

Body Mind Release is niet praten maar doen en vanuit persoonlijke benadering zal ik je begeleiden om de juiste inzichten op te doen.

Focussen

Met aandacht luisteren naar je binnenwereld zodat deze zich kan ontvouwen en je inzichten geeft die je ook lijfelijk ervaart.

"Your intuition is always talking: your work is to 
remember how to listen to that inner voice."
- HeatherAsh Amara

life coaching & therapie regio 's-Hertogenbosch
Keuze Vrij bij Mij
 Privacybeleid  
 Cookies 
 BTW-id NL003898484B72 
 KVK 83963464
magic-wandeyelicense
Chat openen
Gratis tips en/of ondersteuning via chat
Hier help ik je gratis met tips en/of ondersteuning via chat