Over mij

💎 Ik ben Kirsten. Vanuit mijn interesse in de psyche van de mens heb ik vanaf mijn puberjaren aan zelfreflectie gedaan. Door een moeilijke jeugd was ik gecompliceerd en getraumatiseerd en raakte gefascineerd door mijn acties en reacties.

💎 Ik was een ster geworden om niet meer te voelen. Het was een overlevingsmechanisme. Ik leek voor buitenstaanders hard en koel. Dat schild heeft mij geholpen om als kind door buitengewone omstandigheden te komen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de pijn van het leven kon verdragen.
Tot een moment dat mijn gevoel zo hard van zichzelf liet horen dat ik mentaal brak. De emmer liep over. Ik had een burn-out en vluchtte uit de realiteit. Alles was mooier dan het leven.

💎 Met hulp van een psychotherapeut ben ik gaan focussen. Leren luisteren naar het gevoel van binnen. Het gevoel dat alles van je weet, je innerlijke wijsheid. Door te luisteren en het de nodige aandacht te geven kun je een verschuiving teweeg brengen. Hierdoor neemt je gevoel de ruimte in die het nodig heeft. Toen ben ik weer gaan sprankelen, leren luisteren naar mijn gevoel en ontdekt dat ik niet meer hoef te vluchten voor de realiteit. Ik zie de magie weer van het leven.

💎 Nu ben ik degene die deze mooie en zachte methode mag toepassen. Ik kan jou begeleiden naar je innerlijke wijsheid. Wanneer jouw mentale gezondheid meer aandacht kan gebruiken en jij weet niet hoe. Kijk hier verder op mijn website en plan een afspraak. Ik help jou met liefde terug naar jezelf 💚


Door mijn eigen ervaringen voel jij je beter begrepen.
Verder had ik belangrijke tools  in mijn bezit: doorzettingsvermogen, zelfdiscipline, zelfreflectie. In aanvulling hierop heb ik nog andere  externe hulp gehad, zoals: NEI-therapie,  relatietherapie, EMDR en Schema-therapie.

Stapje voor stapje voelde ik me beter, tot ik me zelfs compleet voelde! Mijn altijd aanwezige eenzaamheid is verdwenen. Ik luister naar mijn innerlijk kind als ze me nodig heeft. En naar mijn Hogere Zelf als ze me haar wijsheid aanbiedt. Hierdoor geloof ik dat iedereen zich goed moet kunnen voelen.

Dit gun ik jou ook! Nu ik me compleet voel wil ik het verlangen om jou te helpen in de praktijk brengen.
Lees mijn blogs

Wat cliënten zeggen over mij...

"Ik vind dat de sessies op een vrije en ongedwongen manier plaatsvinden, daardoor is het makkelijker om je open te stellen en je problemen/struggles te vertellen. Je voelt je gehoord en begrepen.

Het heeft mij meer zelfkennis en tools gegeven om om te gaan met de problemen die ik ervaar(de)".

B.E.

"Al binnen enkele BMR sessies had ik het gevoel dat het resultaat binnen handbereik was. Wat ik als zeer prettig ervaar is dat Kirsten het traject zelf ook heeft doorlopen en zij dus praat uit eigen ervaring.

Ik heb zoveel inzichten in bepaalde gebieden in mijn leven gekregen, dat was me alleen nooit gelukt".

S.H.

"Geen standaard vragen geen vooroordelen maar openheid en warmte om zo te komen tot de kern. Ik heb handvaten en praktische tips gekregen om sommige nare gevoelens te kunnen herleiden hierdoor dit ook te kunnen begrijpen en uiteindelijk om te draaien naar positieve gevoelens".
C. van de L.
"Ik heb de consulten als heel erg fijn ervaren. Met Kirsten is het vertrouwd, fijn en in zachte en respectvolle energie. Ze heeft door haar ruime ervaring de vaardigheid dat ze je inzichten weet te geven en daar voegt ze de technieken aan toe. Saampjes maak je je alles eigen en dat voelt ook veilig.

Het resultaat dat het mij heeft opgeleverd is dat ik weer een aantal laagjes heb af kunnen pellen van dieper liggende lang lopende issues in mijn leven. Ik kan wanneer ik iets heb waar ik tegen aan loop dan nu ook zelf die technieken toepassen".
Sorena van Loopik

Scholing en kennis

Psychosociale Basiskennis (PSBK): de benodigde basiskennis, attituden en vaardigheden op het psychosociale en psychopathologische vlak.

Licensed Practitioner of NLP (Neuro-Linguistic Programming): het herprogrammeren van het brein middels taal en andere praktische methoden. 

Focus Professional levels 2 & 3: een techniek voor zelfhulp, die mensen leert zien hoe persoonlijke problemen en vragen concreet in het lichaam voelbaar zijn. 

Body Mind Release Therapeut:  een methodiek die je helpt om de innerlijke oorzaak van levensklachten zoals beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen gericht aan te pakken. 

Law of Attraction: een filosofie die veronderstelt dat positieve gedachten en gevoelens daadwerkelijk positieve resultaten in je leven brengen. Het is gebaseerd op de overtuiging dat je gedachten een vorm van energie zijn en dat positieve energie succes aantrekt op alle vlakken in je leven, waaronder  gezondheid, financiën en relaties. 


Coaching

Vanuit mijn eigen levenservaring en interesse in het brein van de mens begeleid ik jou naar een betere balans.

Focussen

Met aandacht luisteren naar je binnenwereld zodat deze zich kan ontvouwen en je inzichten geeft die je ook lijfelijk ervaart.

"Your intuition is always talking: your work is to 
remember how to listen to that inner voice."
- HeatherAsh Amara

life coaching & therapie regio 's-Hertogenbosch
Keuze Vrij bij Mij
 Privacybeleid  
 Cookies 
 BTW-id NL003898484B72 
 KVK 83963464
eyelicensediamond
Chat openen
Gratis tips en/of ondersteuning via chat
Hier help ik je gratis met tips en/of ondersteuning via chat