Focussen

Dit is een hele mooie en zachte methode om vanuit je volwassen zelf je innerlijke kind(eren) te leren kennen en luisteren naar je innerlijke wijsheid. Inzicht krijgen in jezelf: waarom reageer ik zo, waarom maak ik dat altijd mee?

Door middel van focusing - aandacht leggen op je binnenwereld - ga je nieuwsgierig ontdekken wat er zich laat zien en hoe zich dat ontvouwt. Je binnen- en buitenwereld leren samenwerken, dus eigenlijk je hoofd, hart en ziel. De aandacht die je het zonder oordeel geeft zal er voor zorgen dat er een lichamelijke verandering plaats vindt. Kleine stapjes in de gewenste richting.
Luisteren naar je innerlijke wijsheid
Ik zal je begeleiden op een manier dat jouw binnenwereld zich veilig voelt, waardoor jij leert luisteren naar de taal van je eigen lijf.

Focussen kan ingezet worden voor de volgende focuspunten:

💎 persoonlijke ontwikkeling
💎 burn-out
💎 psychosomatische klachten
💎 trauma
💎 zelfvertrouwen
💎 vraagstukken
💎 innerlijke rust vinden
💎 grenzen leren stellen
💎 leren luisteren naar je gevoel
💎 zelfbeeld
💎 verbinding maken

Inzicht krijgen in jezelf
  •   waarom reageer ik zo
  •   waarom maak ik dat altijd mee
  •   hoe kan ik me...
Let's go on this journey

Wat cliënten zeggen over mij...

"Ik vind dat de sessies op een vrije en ongedwongen manier plaatsvinden, daardoor is het makkelijker om je open te stellen en je problemen/struggles te vertellen. Je voelt je gehoord en begrepen.

Het heeft mij meer zelfkennis en tools gegeven om om te gaan met de problemen die ik ervaar(de)".

B.E.

"Al binnen enkele BMR sessies had ik het gevoel dat het resultaat binnen handbereik was. Wat ik als zeer prettig ervaar is dat Kirsten het traject zelf ook heeft doorlopen en zij dus praat uit eigen ervaring.

Ik heb zoveel inzichten in bepaalde gebieden in mijn leven gekregen, dat was me alleen nooit gelukt".

S.H.

"Geen standaard vragen geen vooroordelen maar openheid en warmte om zo te komen tot de kern. Ik heb handvaten en praktische tips gekregen om sommige nare gevoelens te kunnen herleiden hierdoor dit ook te kunnen begrijpen en uiteindelijk om te draaien naar positieve gevoelens".
C. van de L.
"Ik heb de consulten als heel erg fijn ervaren. Met Kirsten is het vertrouwd, fijn en in zachte en respectvolle energie. Ze heeft door haar ruime ervaring de vaardigheid dat ze je inzichten weet te geven en daar voegt ze de technieken aan toe. Saampjes maak je je alles eigen en dat voelt ook veilig.

Het resultaat dat het mij heeft opgeleverd is dat ik weer een aantal laagjes heb af kunnen pellen van dieper liggende lang lopende issues in mijn leven. Ik kan wanneer ik iets heb waar ik tegen aan loop dan nu ook zelf die technieken toepassen".
Sorena van Loopik

Coaching

Vanuit mijn eigen levenservaring en interesse in het brein van de mens begeleid ik jou naar een betere balans.

BMR

Body Mind Release is niet praten maar doen en vanuit persoonlijke benadering zal ik je begeleiden om de juiste inzichten op te doen.

"Your intuition is always talking: your work is to 
remember how to listen to that inner voice."
- HeatherAsh Amara

life coaching & therapie regio 's-Hertogenbosch
Keuze Vrij bij Mij
 Privacybeleid  
 Cookies 
 BTW-id NL003898484B72 
 KVK 83963464
magic-wandlicensediamond
Chat openen
Gratis tips en/of ondersteuning via chat
Hier help ik je gratis met tips en/of ondersteuning via chat