De innerlijke saboteur

Ik krijg van die hartverwarmende reacties op mijn berichten. Blijkt dan dat ik iemand heb mogen raken met wat ik heb geschreven of gezegd. Maar om werkelijk tot actie over te gaan blijkt dan soms nog een drempel te ver. Niks doen voelt veiliger dan de bekende nare en oncomfortabele gevoelens aangaan. Hoe komt dat nou eigenlijk?

Wij zijn bang. Als je deze weg opgaat word jij namelijk geconfronteerd met de beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen welke jij eerder in je leven hebt opgedaan.

Dit zorgt ervoor dat jij onbewust op de rem trapt. Ik wil dit niet nog eens meemaken (onwil) ik mag het niet van mezelf (innerlijk verbod) of ik kan het niet (onvermogen)

Dit tezamen is de innerlijke saboteur.

Deze zorgt er direct voor dat iets je maar niet lukt. Sterker nog, het kan je ervan weerhouden iets los te laten en positieve gevoelens terug te halen.Ik krijg van die hartverwarmende reacties op mijn berichten. Blijkt dan dat ik iemand heb mogen raken met wat ik heb geschreven of gezegd.

Ik werd als kind bevestigd in mijn gedachten als ik dacht dat ik iets niet kon bijvoorbeeld met turnen of met gym op school. Ik zou te zwakke polsjes hebben en astmatische bronchitis.

Niet proberen voelde dus veiliger. Maar het bevestigde tegelijkertijd mijn gevoel/ overtuiging dat ik niks kon, niet goed genoeg was.

Moet je zien hoever ik nu ben gekomen. Zie mijn yoga oefening op dit paard 🐴 . Gewoon doen en vertrouwen dat ook jij iets kunt. Gewoon oefenen en overgeven aan de stroming van het leven. Afscheid nemen van de innerlijke saboteur 👋🏻

Ben jij ook klaar om wel de dingen te doen die je altijd hebt gewild maar nooit hebt gedurfd?

Stuur me een vrijblijvend bericht naar hello@innerwishdom.nl en dan zal ik jou uitleggen wat een Body Mind Release traject voor jou kan betekenen.

Tot dan!

Liefs,
Kirsten 💚

life coaching & therapie regio 's-Hertogenbosch
Keuze Vrij bij Mij
 Privacybeleid  
 Cookies 
 BTW-id NL003898484B72 
 KVK 83963464
Chat openen
Gratis tips en/of ondersteuning via chat
Hier help ik je gratis met tips en/of ondersteuning via chat