Koken met Kirsten

👩‍🍳

Een dag zonder social media is voor de jeugd vaak niet meer denkbaar. En ook volwassenen zijn er aardig actief mee bezig. We hechten waarde aan het aantal volgers/ vrienden, het aantal likes en comments. We vergelijken onszelf met andere profielen en meten onze eigenwaarde daaraan af. Die erkenning zal je ego dan een tijdelijke boost kunnen geven. Of erger en vind je jezelf helemaal niks waard in vergelijking met anderen.

Wat is jouw houding bij andere mensen, ben jij de grapjas, de stoere bink, de knappe chick, de trotse leeuw, de verlegen jongen of misschien heel iemand anders? Ben jij jezelf of verberg jij achter die houding een negatief zelfbeeld? Besef jij dat ook jij uniek en bijzonder bent? Of kun jij geen complimentjes verdragen?

Jouw pure zelf verdient het om een positief, krachtig zelfbeeld te hebben. En wat zou dat het leven eenvoudiger en plezieriger maken. Lees mee wat een NLP methode hierin kan betekenen.

Twee weken geleden heb ik een herhaal trainingsdag van de opleiding NLP practitioner bijgewoond. Ik heb namelijk een prachtige ervaring met de Swish methode gehad. En ik heb me daarom voorgenomen om deze methode in me op te slurpen omdat ik daar anderen ook mee wil helpen. Hiermee kun je je brein resetten, waardoor je op een andere manier ergens tegen aan gaat kijken.

Als kind werd ik in het diepe gegooid als het om koken ging. Mijn moeder had er een hekel aan en ze vond het heerlijk om het aan mij over te laten. Ik wist niet wat ik deed en nam de negatieve energie van het koken over. Het was niet mijn hobby. “Ik kan niet koken”, was mijn overtuiging. Ik voelde me er minderwaardig door. Tenslotte heb ik Indische roots en mensen verwachten (over overtuigingen gesproken....) eigenlijk van mij dat ik net als mijn voorouders uren/ dagen in de keuken sta om een overheerlijke Indische rijsttafel voor te bereiden.

Ik leerde ermee leven, tot ik de opleiding NLP volgde en mijn trainer deze overtuiging met de Swish methode omturnde in de overtuiging dat ik misschien wel zou kunnen koken.

Geleidelijk aan ben ik steeds meer gaan koken, uitproberen en opzoeken. Ik kreeg er steeds meer plezier in. Nu ongeveer twee jaar later, ben ik zowaar gemuteerd in een waar keukenprinsesje die met liefde en plezier het eten bereidt 🙂

Met deze methode kun je succesvol overtuigingen veranderen en er een nieuwe overtuiging voor in de plaats zetten. Dus ook een negatief zelfbeeld kun je veranderen in een positief krachtig zelfbeeld. Hierdoor zul je onder meer voor jezelf kunnen kiezen, niet meer afhankelijk van de goedkeuring van anderen zijn en meer zelfvertrouwen hebben. Ben jij klaar voor jouw liefdevolle herboren zelf? Durf jij je maskers af te zetten en ervoor te gaan? Of heb je een andere overtuiging waar je vanaf wilt?

Neem contact met me op als je deze investering in jezelf ziet zitten. Ik leer je in nog geen uur, waarom dit je leven ten positieve kan veranderen, geef jou inzichten en handvatten en samen met jou gaan we met deze methode aan de slag. Stuur een mail naar hello@innerwishdom.nl

Tot dan!

Liefs,
Kirsten 💚
life coaching & therapie regio 's-Hertogenbosch
Keuze Vrij bij Mij
 Privacybeleid  
 Cookies 
 BTW-id NL003898484B72 
 KVK 83963464
Chat openen
Gratis tips en/of ondersteuning via chat
Hier help ik je gratis met tips en/of ondersteuning via chat