Loslaten om vrij te vliegen

What if I fall?
Oh, but my darling,
What if you fly?

Verbeeld je eens dat je als een luchtballon hoog in de lucht geleid wordt door de wind van het leven.

De lucht in de ballon zijn jouw positieve gevoelens. Een positief gevoel is dat wat iemand positief uitstraalt zoals rust, zelfvertrouwen, levensvreugde. Het mandje van de luchtballon vormt het alom bekende rugzakje. Dat waar jij je ballast in draagt. Een groot gedeelte van de ballast die wij bij ons dragen vindt zijn oorsprong in ervaringen uit het verleden. Tijdens die momenten heb jij positieve gevoelens verloren waardoor er plaats is gemaakt voor beperkende gevoelens. Dus de negatief ervaren gebeurtenissen vullen jouw mandje en zorgen ervoor dat de ballon in meer of mindere mate leegloopt.

Is de ballon vol en het mandje leeg, dan voel jij je vrij, heb je energie, ben je onafhankelijk enz. Maar andersom voel jij je vermoeid, afhankelijk, onzeker, angstig, enz.

Wellicht begrijp je nu dat ons mandje behoorlijk vol kan zitten en tevens de ballon aardig leeg is. De ballon staat aan de grond of is zelfs diep in de modder beland.

Met Body Mind Release laten we de ballast los en halen we positieve gevoelens terug waardoor jij weer kunt vliegen. Na dit traject voel jij je weer energiek, vrij en onafhankelijk.

Body release: gericht loslaten van beperkende gevoelens uit het lichaam
Mind release: Het gericht loslaten van beperkende overtuigingen inclusief angsten en programma’s die de mind beïnvloeden.

Wanneer jij klaar bent om weer te gaan vliegen, neem gerust contact met me op via hello@innerwishdom.nl

Liefs,
Kirsten 💚

life coaching & therapie regio 's-Hertogenbosch
Keuze Vrij bij Mij
 Privacybeleid  
 Cookies 
 BTW-id NL003898484B72 
 KVK 83963464
Chat openen
Gratis tips en/of ondersteuning via chat
Hier help ik je gratis met tips en/of ondersteuning via chat